Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Sopor | Main | Kalifornien brinner »

2007-10-23

Comments

Pawel Flato

Gillar att du har mycket nytagna bilder i bloggen. Ger liv och nerv!
Älskar politik och plåtar själv mycket politiker. Därför ser jag fram emot fler sköna bilder från presidentvalkampanjen. Förstår, inte minst av din beskrivning, att det inte är lättarbetat. Det mediala trycket måste vara enormt på kandidaterna. Desto mumsigare blir segerns sötma för dig när du får till en bra bild!

//Lycka till, Pawel

Christer Höglund

Hej Pawel!
Inte viste jag att du plåtade politiker i Sverige.

Ahhh javisst ja, du har ju inte ditt namn under bilderna i SvD. ;-))
mvh
Christer Höglund

jocke

Härligt med lite USA-val. Eftersom en av världens bästa tv-serier, Vita Huset, inte går längre så känns det ganska bra att läsa din blogg. Vad tyckte du om Johans insats på låten Salut? Det var Steffe som hittade den.

Jocke

Thomas Nilsson

Tack Pawel.
Jag gillar också politik. Det är inte alls bara jobbigt som det kanske verkar i mitt inlägg. Det skiljer väldigt mycket från evenemang till evenemang. Det i Iowa var ett medelsvårt uppdrag. I bland är det värre, ibland bättre. Men ju mer man gör det ju mer lär man sig hur göra. Och något blir det ju alltid. Och det är ju ganska spännnande att bevaka den amerikanska valrörelsen som ju hela världen följer.

Jocke, Johan är alltid bra, även när han sjunger dåligt! :-)

The comments to this entry are closed.