Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Det var synd om Strindberg | Main | Trångbodda bilar »

2007-12-11

Comments

Jocke

Här så har precis Asfaltsindianerna utlyst vapenvila, det är sant! New York kan alltså liknas med en väg i norrland med andra ord, eller min själ....
Det jag gillar i denna bild är att husen speglas i vattenpölen, jävligt häftigt!
Bossen var här och lirade igår, fick inte världens bästa recensioner.
Fast som stiff little fingers sjunger, dont wanna be nobodys hero..

Thomas Nilsson

Skönt att se lite kommentarer från dig Jocke. Kommer ihåg ett mycket bra sommarprpgram med Måns Herngren där han drev ganska hårt med Gösta Boman. Kommer dock inte ihåg Strindberg, men det var nog samma va?

Angående dokusåporna så var ju poängen med mitt inlägg att dessa jag ser på trots allt innehåller ett viss mått av kvalitet.

Bruce är Bruce på gott och ont men man måste ändå lyfta på hatten för snaste CDn som är ganska Bush-kritisk utan falla för slagordsretorik. Vilket iof kan ha sin plats också (tänk Ebba Gröns "Beväpna er"), men skulle inte passa så bra för Springsteen.

När kommer er CD Jocke?
Ska göra reklam för den här :-)

Jocke

Hålla där, jag kommenterar ju för fullt!! Dock så tycker jag att det är kul att fler börjar att göra inlägg på din blogg. Jag är snart ikapp alla dina inlägg, vad säger du om det?
Har ett bra boktips, En dag i sverige. Det är ju en helt underbar fotobok!
HANX, som ett av stiff little fingers bästa album heter!

The comments to this entry are closed.