Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Trött på julen? Se en trubadur (eller tio). | Main | Dressed for success »

2007-12-26

Comments

Stina

Hahah! "... tre fotovästar av fem möjliga." Ett utmärkt rankingsystem.

Den märkligaste med Rudy är väl ändå att super-evengelisten Pat Robertson backar upp honom. Man kan ju undra vad Rudy tänkte när han fick reda på det.

Elisabeth

Japp, klart godkänt rankingsystem. :-)
Han ser allt lite fullifaan ut! Intressant att följa och se hur det kommer att gå för honom.
Vad har han för inställning till dödsstraffen då? Vet du det eller?
Tänker du presentera de andra kandidaterna också? Jättekul och intressant att läsa om dem så här, ger mer liv till dem!

Thomas Nilsson

Ja, visst är det konstigt med Pat Robertsons endorsement!
Kan tolkas som att delar av kristna högern gör vad som helst för att slippa Hillary. Rudy skulle ju antagligen ha en ok chans att vinna över henne i ett presidentval då han antagligen skulle få många independent röster.

Jag tror inte någon av kandidaterna är emot dödsstraffet. Skulle nog inte bli valda då. Men det är ingen valfråga här. Antagligen eftersom det i stort sett är upp till de enskilda staterna att bestämma om de vill ha dödsstraff eller inte. Fredspristagaren Al Gore är för övrigt för dödsstraff.

Ja, tanken är att jag ska skriva om de andra kandidaterna också.
Kul att ni gillar mitt rankingsystem :-)

Jocke

Rudy cant fail..... Du kan aldrig äta upp den! Dessutom så undrar jag vilken version du skall äta upp? London Calling finns ju i flera versioner... detta är sista dagen som jag är full, imorgon skall jag göra ett allvarligt inlägg!
Vill tillägna lite låtar till er alla,
Thomas, du får Train in vain, Elisabeth, du får I´m not down, Pawel, The right profile och själv ger jag mig wrong ém boyo. Allt detta från London Calling som Thomas lovar att äta upp. Till min vän Eas ger jag Spanish Bombs. Cheers!


Johan

Texten får fyra fotovästar. Fotot däremot får en fotoväst. Finns det inte en falsk tro att ett foto blir bättre av att den kända personen tittar in i kameran. Detta foto bevisar väl att så inte är fallet.

Elisabeth

Tack Jocke! Nu återstår bara att få höra den låten jag fått av dig... :-) Ser också fram emot ett seriöst nyktert inlägg från dig!!! ;-)

Du Johan... jag vet faktiskt inte om jag håller med dig? Tycker denna bild är riktigt fullifaan, som jag skrev innan. Annars kan jag med fördel föredra bilder där objektet är in acction utan "vetskap" om kameran... Men just i detta fall... nä, gillar den med texten! Det hör ihop.

Ha en god fortsättning på helgen!

Thomas Nilsson

Jocke, jag väljer gärna den minsta versionen!

Johan, tack för de fyra fotovästarna för texten!
Håller fullständigt med dig om bilden.
Enda anledningen att jag valde den var för att få ge Rudy en extra halv fotoväst i betyg. Tar väldigt sällan bilder där folk tittar in i kameran. Anledningen att jag gjorde det där var att jobbet var till VG:s söndagsbilaga VG7 och att de på omslaget vill ha ett porträtt. Bilden användes dock såklart inte. Men jag gjorde mitt jobb och lyckades få bilden, vilket inte är helt självklart. Så jag ville nog skryta lite om det också :-)

Elisabeth

Där ser du Thomas... jag tycker inte som alla andra när det gäller bild!!! :-)

The comments to this entry are closed.