Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« New Yorks bästa bar | Main | Någonstans finns det en Disney-jul »

2007-12-23

Comments

Jocke

Tack Thomas, vad skriver man efter ett sådant svar... Jag tror att jag är den som har besökt denna blogg mest av alla! Dock så blev jag otroligt glad över att se min vän Eas på bloggen. Eas, det är skönt att du är här, jag kommer den 27! Sitter nu lite halvpackad och njuter av livet. Alla bittra människor borde titta lite på CNN och förstå hur bra vi har det. Har idag inköpt en Nikon D40 till Katharina, så kom igen alla ni fotografer, vad sägs om valet? Själv glider jag runt med min D80 och kallar mig för Nicke Nikon.. Nu kanske ni alla vill skrika i kör, Nä, det är ju Nicke Nyfiken som han liknar... Men innnan ni gör det så skall ni veta att det var min vän och broder Thomas som lärde mig och fick mig intresserad av foto, så då blir han ju mannen i den gula hatten....
God jul på dig Pawel, ser framemot att träffa dig!

Elisabeth

Hur var det vi sa Thomas... allt skriveri är bra! Och din blogg är helt klart en bra sak som hänt 2007.

Men du Jocke...Kung får du gärna vara för mig, men besökt bloggen mest, kan vi diskutera mera! *skratt*

D40 valet... törst jag skriva nåt här??? Att du är lite elak? Är det inte den som inte är kompatibel med Nikons andra objektiv? Rätta mig om jag har fel! Fick en känsla av att du ville ha dina objektiv till D80 ensam... *jätteskratt*

Nicke Nikon och mannen med gula hatten! DEN gillade jag! Tror du kan bli en alldeles lysande fotograf med gula hatten som mentor!!!

Ha nu en riktigt GOD JUL... för den dagen är det nu!

Julkramar till er alla!

Thomas Nilsson

Elisabeth, jag tror du får vänta med svar från Jocke till imorgon.
Han är nog lite......ehhhhhh......trött (kan vi väl kalla det) just nu.

Nu ska jag gå ut och bli trött :-)

God Jul!

Elisabeth

Jag är också snart lite... trött... Hehe.
Skinkan är klar, granen lyser (dock ej i svart) klapparna ligger under den numererade inför spelet om dom i morgon, tja, allt verkar faktiskt vara färdigt. Till och med kolan är kokt och doppad i choklad.

Hoppas du blir lika "trött" som jag och tydligen Jocke också har lyckats med en natt som denna!
Ha det riktigt mysigt nu! Vilket jag hoppas att alla, inklusive Jocke, har haft det i kväll/natt... (alltså svensk tid... hummm)

The comments to this entry are closed.