Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Garden of Eden? | Main | The Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-day Saints »

2008-04-18

Comments

Elisabeth

Min fulla sympati för Kims val!
Vi har snart "power meet" här, då frotterar jag mig i hundratals vackra jänkare. Men de är säkerligen betydligt dyrare än vad Kim nu behöver ge... speciellt jämfört med priserna i Norge!
Funderar ju själv på ett nytt hus från USA nu när dollarn är som den är. Men skulle nog inte få fnatt och "shoppa loss"... tror jag :-)

Thomas Nilsson

Hur ska du frakta ett helt hus från USA till Sverige?
;-)

Elisabeth

Tänkte just du skulle kommentera det!
Tja... problem är till för att lösas... :-)

Jon C

Hei!

Satser på at Kim får et godt tilbud på Mustangen, slik at det blir en kjøretur langs vestkysten i september. Gutta har drømt lenge om en slik tur og nå kan det jo bli en realitet.

Forøvrig har du en flott blogg, Thomas. Er jevnlig innom og tar en titt på de siste innleggene.

Hils Kim!

Thomas Nilsson

Kul att du gillar min blogg Jon. Här kan du ju hålla koll på vad Kim är på för resor. Fast han är inte med mig nu i Florida.

Ja vi får hoppas att Kim får ett bra pris på bilen så att han kan få en fin avslutningsresa innan han flyttar hem till Norge.

Kristina

Ååå häftigt, min första bil (6 meter, på Manhattan) var en 1968 Chrysler Newport, olivgrön. Hoppas allt är bra med dig, hur går det i valkampen? Ha det bra Thomas, hälsar Kristina

Thomas Nilsson

Coolt Kristina!
Men körde du bara sex meter?

Valkampen är lite avslagen men drar väl gång igen nu.
Sex veckor mellan de senaste valen innan PA.

Kristina

Tänk dig att parkera 6 meter rent stål på Elizabeth Street...men på den tiden (ack ja..) var det ju lite glesare mellan vrålåken.
Jag har just signat upp för en blogg på Typepad, inspirerad av dig! Har du några tips?

Thomas Nilsson

Ser fram emot din blogg Kristina. Ska göra reklam för den här när du sparkar igång. Ett bra tips kan vara att skriva om sånt du själv skulle vilja läsa om :-)

Ok, now i got it with the 6 meters!

The comments to this entry are closed.