Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Dansk konst i norsk kyrka | Main | Rapport från en grå söndag »

2008-04-12

Comments

Stina

Super! Det är det bästa med USA (och något jag ska fundera på lite mer ...) -- att det finns ställen att gå till som är helt opretatiösa. Det finns dom där ställena mellan inne-haken och sunkis-haken och dom är ofta jäkligt trevliga.

Fråga: varför hänger det en svensk flagga bakom pianisten?

Thomas Nilsson

Funderade på någon skulle upptäcka flaggan :-)
Han hade också andra flaggor. Enligt ägaren av restaurangen så brukar han sjunga nationalsången från de länder som gästerna just den kvällen kommer ifrån. Viftandes med respektive flagga såklart. Vi gick dock innan han kom till det momentet. Men svenska flaggan var inte förgäves, det var faktiskt ett svenskt par där (oberoende av oss).

Håller med om det där med opretansiösa restauranger. Mycket enklare att gå ut här. I Sverige är det ofta lite mer "stor sak" att gå ut och i förorterna finns det bara sunkiga pizzerior som alkisarna tagit över. Om man nu ska hårdvinkla och varför skulle man inte gör det? :-)

Axel Öberg

Faan också att det inte var läge för mig at haka... hade kunnat ge min högra hand för at få se lite Chicken Delicious... vilka var ungdomarna btw?

Thomas Nilsson

Han är ju där fem kvällar i veckan så det är bara att dra dit.
Eftersom du inte hängde med så blev ju helt plötsligt Pontus, Kim och Chris ungdomar i mina ögon :-)

The comments to this entry are closed.