Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Offentlig konst | Main | Read this blog in English »

2008-05-12

Comments

Marta

Det borde efter lite räknande bli runt 10:05:28 lördagen den 3:e Maj 2008. Förutsatt att man räknar att han avgår vid midnatt den 20 Januari 2009.
Eller?

För övrigt blir det lite jobb imorgon, tack för omtanken!

/ Martin

Thomas Nilsson

Din uträkning stämmer så när som på en timme. Det var vid elva på förmiddagen jag tog bilden. Men egentligen så är det vid 12:00 på dagen de byter president. Kanske nedräkningen dock är från midnatt och den där timmen din uträkning missar på kanske har något med sommartid att göra.

Hoppas att det går bra idag!

Roger Madsen

Jag fuskade och kollade exifen, men den säger 10:09...

Thomas Nilsson

Kameran är antagligen på vintertid (och några minuter fel kanske...) :-)

Jan i Stockholm

Svaret er veldig enkelt: Du tok bildet 261 dager, 13 timer, 54 minutter, 31 sekunder og 9 tideler før George W. Bush stikker fra det Hvite Hus :-)

Mattias R

Hur var det inför Bill Clintons sista halvår? Var det ens i närheten av hur det är nu med alla som räknar ner? Kan tänkta mig att det alltid finns de som längtar tills presidentbytet.

Thomas Nilsson

Ha ha ha, Jan, very funny :-)

Mattias, det var nog ganska många som var trötta på Bill Clinton på slutet också. Med tanke på Lewinsky-skandalen och annat. Men tror nog inte att det kan jämföras med situationen nu. Men måste dock nämna att nedräkningsklockan på bilden är den enda jag sett.

Bush "approval ratings" är dock de lägsta någon president haft sedan de började räkna. Någonstans kring 30% av amerikanerna är det som nu tycker att han gör ett bra jobb.

The comments to this entry are closed.