Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Rapport från Farsta | Main | Smoliansky, Nilsson och en tunnbrödsrulle »

2008-06-30

Comments

Stina

Sa inte Sveland också att det aldrig sålts så många kokböcker som nu, och det har också aldrig sålts så mycket färdigmat? Ges inte ut många tidningar om färdigmat ...

När du kommer tillbaka till Staterna kan du kolla in 'Diners, Drive-ins and Dives' ( http://www.foodnetwork.com/food/show_dv)på Mat tv. Inte en enda nyttighet i det programmet utan bara glada diner-gäster. Super.

Larry

kan vara Hotell Malmen. Där har man varit...

Niclas

Cool bild. Hade verkligen jättetrevligt i lördags. Får tacka för en oförglömlig kväll. Vart tog Jocke hammarstedt vägen egentligen? Såg han stå och skrika i kön in till snaps, men såg han konstigt nog inte inne på själva stället.

Christer Höglund

SvD förbövelen, det är Svenskan som gäller nuförtiden om man är intresserad av bildjournalistik, inte DN. Det är som att jämföra den nya fotbollen som Turkiet, Ryssland och Spanien spelar med den gamla "gåfotbollen" som Sverige och Grekland företräder. SvD är och gör framtidens tidning... (Dan Hansson och Oneborg har kommit in i andra andningen och gör lysande reportage, samt att fotoavdelningen har några nya unga, hungriga fotografer inne över sommaren)

mvh
Christer Höglund

Thomas Nilsson

Coolt program Stina. Älskar diners!

Ja Larry, det är Malmen!
Första pris är en öl i baren på Hotell Malmen :-)

Tack själv NIclas. Det var kanonkul.
Jocke siktades senast med en Vegamössa på Åland. Konstigt nog brann en villa ned i Hässelby kvällen innan han åkte.

Christer, jag gillar ju gåfotboll :-)
Men ska kolla in Svd.
Praktiserade där 84 och då var ju Oneborg och Dan Hansson
också väldigt bra.

bildekor

Bra grejer. ;)

Thomas Nilsson

Tack "bildekor"!

The comments to this entry are closed.