Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Bokprojekt för unga fotografer | Main | Älskling, var är fjärrkontrollen? »

2008-06-16

Comments

Kristina

Fan va tungt. Den boken blir ett måste! K

Andreas

Hej Thomas! Hittade precis din blog när jag googlade svenska fotografer i NY, kom upp överst av alla! Jag var nere i NY dryga två månader i våras och assisterade en fotograf som heter Marvin E Newman i arbete med en bok och utställning. Och nu har jag vart hemma i Stockholm ett tag för att styra visum och kommer nu flytta tillbaks till NY nästa vecka. Startade upp en egen fotoblogg när jag var där sist som jag nu tänkte börja bli riktigt seriös med. Vore kul om du känner för att gå in och kika. andreassandberg.blogspot.com Det jag vill med bloggen är väl att visa mycket snapshots ur mitt liv i NY ungefär... Vore trevligt om vi kanske kunde ta en fika nån dag? Jag flyttar nu dit för att försöka försörja mig som fotograf och om du har lite bra tips så tas de emot mycket tacksamt.

/Andreas

Kristina Snyder

Hej Andreas Sandberg ovan!
Kan du kontakta mig på snyderandco "at" earthlink.net.
Tack,
Kristina Snyder

Thomas Nilsson

Hej Andreas!
Var inne och tittade på din blogg.
Väldigt bra bilder!
Tar gärna en fika med dig. Flyger dock till Sverige på måndag så vi kan kanske ta det i början av augusti när jag är tillbaka.

Keep up the good work!

Andreas

Thomas, vad kul att du var inne och tittade och verkade gilla det jag gjort! Vi kan väl hålla kontakten via våra bloggar så ser jag fram emot en fika lite senare. Ha det så skönt i Sverige nu!
Andreas

www.facebook.com/profile.php?id=608203243

Hej Gerard! Hörde genom Ulla Renström att ni setts på bokmässan, blev så glad att höra att du var i Svea rike, om du kommer till stockholm och har lust att fika så ses jag mer än gärna, Helena Ander, hette tidigare Gunnel, [email protected]

Thomas Nilsson

Helena, detta är inte Gerhards hemsida.
Men jag vidarebefodrar ditt meddelande till honom.

The comments to this entry are closed.