Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Smoliansky, Nilsson och en tunnbrödsrulle | Main | Min bror »

2008-07-29

Comments

Mårten

Vilken härlig post. Märks att stockholms drygheten börjar smitta av sig. Fast den har du väl kanske haft hela ditt liv. Born and raised så att säga.
Roligast är ju sånna som knappt äter typ köttbullar i sverige men när dom kommer utomlands så ska dom hitta en IKEA för att käka köttbullar. :)
Hoppas din semester varit nice.
//En trogen läsare

Thomas Nilsson

Ja, det här är ju ingen "gnällblogg" egentligen men just att de var tvugna att nämna trion "svenskt kaffe, Kalles Kaviar och godisbilar" gjorde att jag inte kunde motstå ett "stockholmsdrygt" inlägg ;-)

Semestern har varit väldigt nice och tack för att du läser min blogg som inom kort återigen kommer att skrivas från USA.

Adam Haglund

Haha, klockren avslutningsrad!

Thomas Nilsson

...men elak ;-)

Christina

Man kan ju shoppa Gevalia i USA -- och det vill man ju inte ens dricka i Sverige. :-)

Thomas Nilsson

I början när jag bodde här var det mycket reklam för Gevalia på TV. De skröt om "Europeisk smak" och man kunde "prenumerera" på kaffet. Men nu har väl Starbucks kanske tagit över den nichen.

Jan Borchgrevink

Vet någon om en butik i Manhattan som säljer Kalles Kaviar, och andra Skandinaviska matspesialiteer? Takkar i förväg ...

Thomas Nilsson

Sorry Jan!
Jag känner inte till några sådana affärer på Manhattan.
Någon som läser detta som vet?

Däremot har de ju Kallaes kaviar m.m. på Ikea. Och nu har de ju precis öppnat en ny Ikea i Red Hook, Brooklyn som det ju går gratis färjor till från södra Manhattan.

The comments to this entry are closed.