Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Måndagssvammel från Starbucks | Main | Jag läste i dagens tidning… »

2008-08-12

Comments

Kalle Forsman

Är in te det lite att likna vid trängselskatten i Stokholm? Nog för att man har ett annat mål med detta men det är väl inte så svårt att missbruka.

Sånger från nedre botten

"Visst förstår jag att området är ett potentiellt mål för en terroristattack", varför då? Det finns ju inga hus kvar på nollpunkten att flyga in i längre, eller för den skull köra bil in i. Fast du kanske menade finansdistriktet i stort?

Thomas Nilsson

Du har en poäng Kalle.
Det jag ser framför mig är att man börjar använda dessa bilder för diverse andra saker som inte har med terrorism att göra. Men de säger att de bara ska behålla bilderna i en månad så det kanske inte är så farligt. Men jag gillar inte idén med ett allt mer övervakat samhälle.

Sånger, jag kanske uttrykte mig lite oklart, det handlar alltså om Ground Zero-området efter att de nya byggnaderna har kommit upp. Rubriken i NY Times fick mig också först att tro att det handlade om gropen i marken som är där nu. Antagligen är det att de (och jag) använde ordet Groud Zero som gör att det blir så.

The comments to this entry are closed.