Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Tomrum | Main | Meghan McCain »

2008-10-16

Comments

patrick

håller med att Obama tänkte lite för mycket på att agera som en statsman istället för att försvara sig mot påhoppen och sedan slå tillbaka lite i alla fall.

men man kan verkligen känna frustrationerna från republikanerna. McCain framstår som gammal (för att inte säga uråldrig), arg, grinig - långt ifrån den gamla McCain man gillade under 90-talet. många ifrågasätter nog om han verkligen klarar av tempot om han sitter i stolen på 1600 Penn Ave...

Obama framstår som mer inspirerande, insatt, påläst, bättre temprament och omdöme, även om en hel del väljare nog är oroade över hans planer för inkomstfördelning, ökat federalt inflytande osv.

jag håller med Thomas - det blir nog Obama till slut - ett monumental historiskt steg för detta land.

Malin D

Om Obama vinner blir han mördad. Tror min pessimistiska kollega.

Jag hoppas hon har fel.

/Malin

Malin D

Förresten tycker jag det är lite komiskt på något sätt att de allra flesta svenska är så oerhört pro-Obama (inklusive undertecknad). Jag tror nämligen inte att en svart man som dessutom är andra generationens invandrare skulle ha en pinne att bli statsminister i Sverige.

/Malin igen

Victor Jaccopucci

Jag hoppas innerligt att du har fel, även om det betyder att du måste bli av med en flaska whiskey ;) Och jag tror att du också hoppas det faktiskt.

Sen är det väl ganska självklart att Joe the plumber inte gillar att han kommer få mindre pengar. Ingen vill väl bli av med mer pengar... Fast jag betalar hellre 30% skatt med vetskapen att om det händer mig eller mina bekanta något kommer de få hjälp, utan att deras pengar -eller brist på- ska spela någon roll.

Thomas Nilsson

Ja Patrick, det är en helt annan McCain vi ser nu än i valet för åtta år sedan. Men jag sa ju tvärtom valet nu än du Patrik, jag tror att McCain vinner.

Malin, jag hoppas såklart också att din kollega har fel. Men hotet finns där. Och du har en mycket viktig poäng om Sverige. Tror att det tyvärr är likadant i de flesta Europeiska länder.

Victor, ja ingen vill väl bli av med pengar men håller med dig om att man ju faktiskt får något för skattepengarna. Det visade sig dessutom att Joe the Plumber tjänade långt under 250 000 dollar och att han faktiskt kommer att få en skattesänkning om Obama blir president :-)

Johan

Det blir att banta när valet är över allså. Många sköna bilder har du tagit ialla fall. Kul att se.

patrick

hasse & tage: "va f-n, man kan väl ha fel ibland, va!?" :-)

visst sa du att McCain vinner, men jag tror inte så. det kommer att falla på valdeltagande. om demokraterna kan få upp folk från sofflocken så vinner Obama. Om de sedvanliga 46% av USAs röstberättigade går till valurnorna, varav 40% röstar på en demokratisk kandidat oavsett vem, likaledes 40% är republikaner no-matter-what, så skulle det nog bli McCain.

Jag tror valdeltagandet kommer att närma sig 50% och det kommer att bestämma utfallet.

Larry

Jo Thomas har rätt, skattehöjningar lär inte ge Joe the Plumbers sömnproblem framöver. Han skulle nog bli oerhört glad om han fick bli en av de 5% amerikaner som tjänar så mycket med eller utan firma. Synd bara att man ska ägna så mycket debatt-tid åt förhållanden som inte visar sig stämma vid minsta koll.

Barack Steve Obama, som han nu kallar sig, kan vara riktigt kul:

http://www.youtube.com/watch?v=v5SWQJWm6Tg

Thomas Nilsson

Tack Johan, kul att du gillar mina bilder.
Bantningen har redan startat, det blev ju ingen buffé senast utan sushi hemma framför debatten på TV:n :-)

Visst kan man ha fel Patrick.
Jag har det ofta :-)
Men du har antagligen rätt om valdeltagandet.

Hej Larry!
Ja, och sen visade det sig ju också att han inte ens var rörmokare (eller licensierad i alla fall).
Jag såg de där talen med McCain och Obama på TV. De var verkligen väldigt roliga!

The comments to this entry are closed.