Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Ännu en banal bild | Main | Obama i Germantown »

2008-10-09

Comments

Elisabeth

Bara ett "hejja på, Thomas"
Gillar att du förklarar lite runt och bakom vissa figurer, som annars bara hade varit namn, om man nu inte tidigare har varit speciellt insatt i USAs politik.

Thomas Nilsson

Tack Elisabeth!
Kul att jag kan bidra till lite fortbildning om amerikansk politik :-)

Eva

Tack för informationen. Även om det inte var så förvånande. Det finns ju lokala grupperingar i USA med dessa åsikter. Tyvärr! Och skrämmande!

Thomas Nilsson

Ja, det är skrämmande. Det som är lite deprimerande tycker jag är att McCain och Palin inte tagit avstånd från detta tillräckligt starkt och att deras retorik ibland till och med indirekt har uppmuntrat detta.

Tommy Samuelson

Igår sändes en dokumentär om Dixie Chicks här i Sverige. Dokumentären Shut up and sing handlade om vad som hände tjejerna efter ett uttalande i London 2003.
Det får mig osökt att fråga mig ÄR Amerika redo för en svart president? Jag fick nästan rysningar när jag såg hur de blev behandlade... Man fick lust att åka dit och släppa luften ur däcken på deras husvagnar...

Thomas Nilsson

Ja, det är frågan Tommy.
Många är redo men det finns också en hel del bakåtsträvare.
Nu handlar ju valet även om issues men ras är såklart också en faktor.
Vi får se nästa vecka!

The comments to this entry are closed.