Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Medelstor amerikansk stad | Main | Första dam? »

2008-10-24

Comments

Kim

Å kjøre gjennom W-Virginia og bare spise lunsj teller jo ikke som en ny stat...
Hilsen Kim som fyller 50 (stater) i dag.

Anders G

Dette har vi diskutert før, Kim. Med den argumentasjonen betyr det at du ikke har vært på andre restauranter her i USA enn de du har overnattet på.

Anders (som fylte 30 i W-Virginia)

roggebloggarn

klickade på Bush bilden det luktade liksom film, gammal fin soppa d76 adaptol å lite fix å stabb , fin känsla nyanser korn fan gammelscheddan börjar bli sentimental på väg till ännu ett recentionsjobb med jobbiga skivbolagsmänniskor...

Thomas Nilsson

Kim och Anders, jag tror jag håller mig neutral i er dispyt. Kanske måste vi ta in någon utomstående att avgöra. Någon som känner sig manad? :-)

Jag Rogge, ditt gammla fotograföga har rätt. Den är plåtad med film. Visst kan man bli nostalgisk ibland men jag saknar inte att stå på hotellrumstoaletter och framkalla film.

Fast det är ju inte lika jobbigt som att deala med skivbolagsmänniskor ;-)

Per Georg

Ja, jag känner mig förstås manad att avgöra denna norska fejd. Givetvis har Anders varit i Wet Virginia. Där man varit där har man varit. The Riseth Rules må gälla honom själv, men icke oss andra. Grattis Anders, West Virgina är en bra skalp.

Thomas Nilsson

Wet Virginia?
Är det en ny stat Per Georg?
Annars tackar jag för inlägget i debatten.
Får se om Kim går i svaromål.

Anders G

Yesss! Alle slike utenrikspolitikse avgjørelser burde outsources til svenskene. 1905 var bare en forstyrrende bagatell.

Kim

Well, Wet Per, du er vel ikke akkurat upartisk dommer i dette tilfellet? Men det er greit, lag deres egne regler, men ikke skyld på meg når dere bråvåkner på natten og blir liggende å vri dere over dette spørsmålet. Jeg kan iallefall med god samvittighet holde meg til at regler er regler, uansett logikk.
Husk, definisjonen på umoral er å gjøre unntak for seg selv. (eller som bob ville ha sagt, i will listen to no one that tells me morals, there are no morals, and i dream a lot)
Hvis du vil diskutere nærmere er jeg i baren på Peabody i kveld.

Per Georg

Jag sover finfint - eftersom jag aldrig ratificerat Riseth-reglerna. De är dina och dina allena. Vi andra åker dit vi åker och sen är vi glada för det.
Jag är, för att spinna vidare på dina Bob-referesner, stuck inside of 38th street with the Memphis blues again...

Anders G

Kim: Hender det aldri at du våkner av ditt eget skrik midt på natten, setter deg opp i sengen, gjennomvåt av svette og tenker "NEBRASKA!" ...?

Per Georg

Just det, enligt de regler jag följer måste man - även om man jobbar - vara i en stat åtminstone åtta timmar för att kunna säga att man varit där.
Så, Kim...it's only 49. Du måste tillbaka till Lincoln.

Thomas Nilsson

Intressant diskussion!
Jag tycker ju att mellan hos journalister som är bosatta i USA, om vi nu ska "tävla" mot varandra, att regeln borde vara att man har gjort jobb i staten. Annars kan man ju ta en bilsemester på ett par veckor och klippa en 7-8 stater utan problem. Känns lite som fusk i min "regelbok för korrar".
Själv har jag 49 stater som jag gjort jobb i. One to go och jag har varken cyklat, ätit lunch eller kört bil igenom Idaho. Känns dock bra att ha något att se fram emot.

Kim

Satan, kjenner meg nesten swiftboated her. Jeg er jo den som har kjempet for strenge regler, og så driver dere og fremstiller det som om det er jeg som tar snarveier. Keep in mind, jeg regnet ikke inn Maine, selv om det var fristende, før jeg faktisk dro tilbake og både overnattet og jobbet der. Anders og Wet Per, dere har en fremtid i det republikanske valgkampapparatet om dette skulle gå i dass for dem på tirsdag.
Sitter forøvrig fortsatt i baren på Peabody hvis dere vil diskutere nærmere, men dere regner vel at dere har vært i Memphis om dere mellomlander på flyplassen.

Thomas Nilsson

He he he!
Hårda bud här på bloggen.

The comments to this entry are closed.