Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« En till gåta från Hawaii | Main | En lång resa och ett långt bildspel »

2009-01-17

Comments

Carl Andersson

Läsvärt inlägg Thomas (som alltid iofs)! Ska bli intressant att se hur Obama tacklar situationen som Bush skapat.

Thomas Nilsson

Ja Carl, det ska verkligen bli intressant. Obamas supportrar har ju väldigt högt ställda förväntningar på honom. Kan bli svårt att leva upp till dem.
Var inne och kollade på din blogg. Kul att ni kör mörkrum :-) Keep up the good work!

Victor Jaccopucci

Gillar såna här inlägg :)

Med de pengarna kan man ju köpa en värstingkamera ifrån RED nuförtiden ju! :O
Kommer ihåg när jag och en kompis fick låna skolans digitalkamera -99 (när vi endast gick i fyran). Kunde ta 6-7 bilder, sen var 3.5"-disketten full :P
Utvecklingen har gått framåt som tur är :)

Thomas Nilsson

Ja, det är sjukt hur snabbt det har gått.
Lätt att glömma bort att för bara tio år sedan var digitalkamerorna ganska usla.

Eva

Jag förstår att den boken inte är särskild tjock. Förvånad att dom fick ihop hela 51 sidor :-) Det som förvånar mig mest är att han överhuvudtaget blev vald första gången och än mer förvånad vinner han en andra omgång. Guantanamo är en stor skandal, finns inte ord för hur man kan göra så med människor. Och när det gäller terrorister så har han som du säger skapat många fler med sin politik.
Obama har ingen lätt uppgift framför sig. Men om vi som lever i ett socialistiskt land förväntar oss att det ska bli så även i USA, då tror man fel. Vänstern i USA, Demokraterna, ligger ju längre till höger än vår höger. Men vi får hoppas han lyckas rätta till USA's skamfilade rykte i övriga världen. Men nån Messias är han inte. Många tror att han ska rädda världen. Stackras man, han har som sagt ett tufft jobb. Eva

Thomas Nilsson

Kan bara hålla med dig Eva.

The comments to this entry are closed.