Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Kommentarer 2 | Main | Fjällnäs – bättre än Hawaii! »

2009-01-08

Comments

Johan

Tack Thomas! Du stod för kvällens skratt, obetalbart!

Thomas Nilsson

Varsågod Johan!
Visst är det en bra story :-)
...och du står f.ö. för en av de snabbaste kommentarerna någonsin här på bloggen. 9 minuter efter att jag publicerade inlägget. Bra jobbat!

Elisabeth

Underbart!!!
Precis en sådan story jag behövde för att lätta upp mitt sinne just nu! TACK.
:-)

Kenta

Underhållning i världsklass!! :-) Som ett manus till ett avsnitt ur en komedifilm (med en galen Jim Carrey i huvudrollen?)...

Eva

Bilden är uppenbarligen tagen innan det stora utbrottet, eller har det redan satts dit en ny soffa? Kul historia, som du säger, för alla andra än den inblandade nyårsfiraren ;-) Undrar vad han sa nar han upptäckte misstaget.

Linda

Haha det var länge sedan jag skratta när jag läste någons blogg.. Den var verkligen bra. Men jag skulle nog ha blivit skit rädd och arg om jag råkade ut för samma sak.

Rabbi von Sydow

Haha, verkligen en klassiker och så jobbigt, för det krävs bara ett litet fel - det att man trycker fel våning (i berusat tillstånd), för att det hela ska gå snett. Kollar alltid att det är rätt våning numera.

För ett par år sedan - på väg hem efter en efterfest på Moderna, klockan var väl tio på morgonen, tryckte på FEL våning i hissen, och stod där med nyckeln och försökte få den att funka. Sen öppnas dörren av innehavaren som ska ut och jogga, och jag lunkar ner till rätt våning. Pinsamt.

Thomas Nilsson

Tack för kommentarer. Visste väl att ni skulle gilla den här storyn :-)
Bilden är faktiskt tagen efter. De reste granen upp och fixade till dekorationerna. Till vänster ska det dock egentligen vara ett glasbord och två fåtöljer men en av fåtöljerna gick ju sönder så de möblerade om lite.

X höll sig tydligen mest inne i lägenheten dagarna efter incidenten. Det kan man ju förstå.

Efterfest till tio på förmiddagen?
Tuff match! :-)

Rabbi von Sydow

Jepps, till tio, en kille öppnade sin ateljé som låg mittemot och hade fest där. Jag kom hem iallfall, men det var inte lätt.

Lars

Hilarious. Bevisar att verkligheten överträffar uppdiktad komedi, ibland.

Thomas Nilsson

Man kanske skulle sälja storyn till Hollywood :-)
Fast det kanske är X som har copyright på den.

The comments to this entry are closed.