Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« En fåtölj | Main | Mp3 killed the record store »

2009-02-27

Comments

Sofi

Roma è bellissima... E ti aspetta!!!

Carla

Jag håller med Sofi! :-)
Rom är den vackraste! Jag ska dit i Maj igen och jag redan ser fram emot det!!! En av våra kunder (den här lät ganska normal! ;-) ) jag pratade med förra veckan,sa att våren är den bästa perioden för att besöka Rom! Många säger så!
... och jag tycker att San Pietro är en spännande plats även för dem som inte är religiösa!Jag vet inte varför...
Rätta mina fel här som vanligt! ;-)

Lars

Rom var mäktigt och intressant. Människorna trevligare än i exempelvis Paris men samtidigt inte speciellt bevandrade i engelska. När jag och min fru besökte Rom så var det 35 varmt och ingen luftkondotionering vart än vi kom. Min bortskämda amerikanska fru tyckte det var som att komma till ett land i tredje världen. Men alla sevärdheter är värda all avsaknad av bekvämligheter som man är van vid här i USA.

Carla

Att inte vara bevandrad i engelska är typiskt italienskt!:-D

Peter L

Min resa till Rom kändes som ett besök på ett Disneyland för antiken, men kanske jag råkade gå på varenda turistfälla som finns, - Föredrar nog norra Italien ändå.

Thomas Nilsson

Yes Sofi!
Din svenska är perfekt Carla :-)
Lars, så du menar att det inte finns någon McDonalds inne på Colosseum?
Skandal ;-)
"Disneyland för antiken" Kul uttryck Peter. Kan säkert bero på när man är där också. Antar att det är packat på sommaren.

The comments to this entry are closed.