Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Vackra skyltar | Main | Lagens långa batong »

2009-02-13

Comments

Larry

Tycker själv att OS betyder allt mindre. Det var viktigt när man bara hade två kanaler på TV och nu betyder inte ens TV så mycket. Man har bara 24/7 och det finns så mycket annat. När amerikansk TV slutade med direktsänt OS på TV så tröttnade jag tvärt.

Park City minns jag, inte minst pga hög altitud, minns hur jag flämtade i bilen efter att jag snabbt kört upp dit på motorväg och väntade på nån som shoppade - men så är det högre än Kebnekasie, om jag räknar rätt.

Om Utah, kanske den vackraste staten i USA, kan man skriva mycket och inte minst om mormonerna och deras släktforskning. Besökte deras bunker i Salt Lake och fann mycket om min familj i Sverige. Kul när religioner ger praktiska resultat även om skälen är svårförståeliga.

Thomas Nilsson

Ja Larry, håller med dig om OS på TV i USA. Känns ganksa värdelöst att se events, i vissa fall, över 20 timmar efter de ägde rum. Då kan man lika bra vara utan det.

Dessutom bättre shopping i Park Cuty än på Kebnekaise skulle jag tro :-)

Yes, Utah är väldigt vackert. Med eller utan mormoner.

The comments to this entry are closed.