Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Kanske har han köpt en platt-TV? | Main | Oslo »

2009-03-30

Comments

Victor Jaccopucci

Vet inte om jag riktigt håller med om snyggaste bron (även om den har en viss charm) men jag måste säga att bilderna, särskilt den sista, är otroligt snygga! :)

Linda

Hej!!
Åh vad vackra bilder. I går var jag på intervju för ett stort foto jobb. Hoppas jag får det. När man ser dessa bilder så får jag ännu mer sug till New York. På torsdag är det bara två veckor kvar. Hur blir det med rundvandringen? hihi..

Jon

Då lyckas man plita ner några ord. Jag vill bara tacka för en intressant och underhållande blogg, både vad det gäller bilder och texter.

Eva

Bron genererar iallafall väldigt läckra bilder. Både dina och de som är i New York Times. Jag är ju väldigt förtjust i Brooklyn Bridge och det är ju pga att den är en så stark symbol för en fantastisk stad. Men jag gillar också Williamsburg Bridge. Skulle vara kul att testa "din" bro på närmare håll. Den där linabanan låter läskig och spännande. Är den fortfarande i drift? Skulle vara intressant att besöka Roosevelt Island. Kul med nya tips och idéer. Eva

Lars

Mycket intressant läsning. Snygg vet jag inte om jag håller med om. Den ser nästan ut att höra samman med en skräckfilm. Var inte just denna bron med in 'Flykten från New York', filmen med Kurt Russell i huvudrollen?

Jag är också intresserad av den där linbanan, är den fortfarande i drift? Eventuellt så åker jag till New York i Juli och då skulle jag definitivt vilja åka den där linbanan du berättade om.

Mattias Johansson

Inget mot Ölandsbron i morgondimma...?

Thomas Nilsson

Tack Victor! Kanske du ändrar dig om jag tar dåliga bilder av Brooklyn Bridge? :-)

Linda, rundvandringar är inte riktigt min grej :-)
Men tack för vänliga ord om bilderna. Hoppas du får det där fotojobbet!

Kul att du gillar min blogg Jon! Uppskattar dina ord.

Tack Eva och Lars! Ja, linbanan är fortfarande i drift. Kostar några dollar och rekommenderas som en kul och lite annorlunda aktivitet. Mest används den av de som bor på ön. På Roosevelt Island finns inte så mycket att se så man kan ta linbanan fram och tillbaka och njuta av utsikten. Den går från 2:a avenyn och 59:e gatan.

Ja, bron är med i flykten från New York och i många andra filmer. T.ex. Conspiracy Theory med Mel Gibson och Julia Roberts. Vissa scener är också inspelade i ett övergivet sjukhus på Roosevelt Island.

Ja Mattias, Ölandsbron står såklart i en klass för sig själv ;-)

Carla

Den första bilden skulle bli en av de där vykorten i vitt och svart att man skulle skicka till alla sina vänner efter en resa i NY!!! :-)Grattis!
Jag älskar bilderna i vitt å svart och den här är en av de vackraste jag har aldrig sett.

anders!

Tjusigt. Blev sugen på en tripp till New York nu, utforska dessa vackra broar. Jag tänkte fråga hur våren är där borta men så kom jag på att du ju är här, på "vår" sida :) Så jag får väl fråga hur läget är i Oslo istället.

Thomas Nilsson

Tack Carla :-)

Anders, läget i Oslo var vår. I New York är våren bara några dagar. Sen blir det 40 grader varmt. Vi är inte där ännu, men snart :-)

The comments to this entry are closed.