Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Alla dessa dagar - del 10 | Main | En hyllning till New Yorks snyggaste bro »

2009-03-29

Comments

Josefin@fundin.com

Det är intressant att se hur mycket grejor folk slänger bort, ofta hela och fina... Själv blir jag alltid lite avundsjuk när jag ser en säng på gatan, sover själv på en luftmadrass här i staden men ärligt, det känns inte helt rätt att plocka en säng från gatan utan en tydlig historia och bakgrund... :)

Josefine

Men är alla rent controlled-lägenheter verkligen så billiga? Jag bodde i en rent controlled (40 kvm på Upper East) år 2002 och vi betalade 20 000 kr (2 000 dollar) per månad.

Eva

Tack för en underbar bild med ett tankvärt inlägg. Man kan onekligen ställa sig frågan när man ser såna saker på gatan. Är man till eller från? Känner inte mina grannar hällre. Vi är bara sex lägenheter i hela uppgången. Har bott i 15 år och hälsar bara när jag ser dom i trappen.
TjockTV funkar ju alldeles utmärkt. Har en själv, den får vara med ett tag till.

Thomas Nilsson

Ja Josefin, jag skulle nog hellre stanna på luftmadrassen än ta en säng från gatan. Men det finns fynd att göra i sophögarna :-)

Josefin, vet inte exakt hur det där funkar och om det är skillnad på rent controlled och rent stabilized. Men man har ju träffat på folk som betalar 300 dollar för en one bedroom på Manhattan och som gärna berättar om det :-(. Jag betalar definitivt mer än det.

Tack Eva!
Jag tror tjock-TV kommer att bli trendigt om 10-20 år så jag behåller min :-)

Kenneth D Storrusten

Bara en sån vacker text...

Thomas Nilsson

Tack Kenneth!

Jörgen Håkansson

Jag håller kvar min tjock-TV tills den inte går längre. Varför hålla på att byta bara för att det kommer nytt. Och med så lite tv tid som jag har så duger den att kolla gamla simpson avsnitt på :)

Ingegerd

Men det är ju alldeles fantastiskt spännande, vem är den mannen? Tänk om det är Paul Auster på väg till och från skrivarlyan som du möter i hissen och utbyter artighetsfraser med!

Thomas Nilsson

Jag håller med dig Jörgen!

Ingegerd, trust me, det är inte Paul Auster ;-)

The comments to this entry are closed.