Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Alla dessa dagar - del 6 | Main | Alla dessa dagar - del 7 »

2009-03-21

Comments

Gunilla

Oj, jag känner mig medskyldig till att du fastnade framför SVT Play! Jag vågar inte ens börja kolla, känner på mig att det lätt skulle kunna suga upp precis all tid framöver.

Den som är intresserad av Gömda-debatten kan hitta mina inlägg om densamma här!

Det kommer mer framöver!

Thomas Nilsson

Du är medskyldig :-)
Såg det oss dig och tänkte att det där skulle man kanske kolla in lite mer någon gång i framtiden. Sedan hade SVT Play en stor annons på dn.se i dag så jag klickade på den och sen var det kört. Fick ingenting gjort efter det. Så se till att du inte har mycket att göra om du ska in där och kolla ;-)
Men det är kul!

Gunilla

Oj, länken som skulle ligga under "här" ovan kom visst inte med. Så här ser den ut:
http://gunillasdagbok.blogspot.com/search/label/%22G%C3%B6mda%22-soppan
(för den som enbart vill läsa om Gömda-debatten på min blogg).

Ja, det är kul med svt.se överhuvudtaget (utom att det tar låååång tid att ladda ned programmen kontinuerligt, ofta dubbelt så lång tid som själva inslaget)! För några år sedan var hemsidan helt under isen, men de har gått framåt med stormsteg på Gärdet. Jag lyssnar egentligen mest på sr.se, men svt.se är verkligen en guldgruva.

RvS

SVT Play funkar jättebra nu sedan de gjort om den, och alla klippp är i Flash-format. Har långsam lina här, men just SVT Play hackar aldrig och startar bums! Har sett alla avsnitt av Babel och Antikmagasinet! ;-)

Thomas Nilsson

För mig fungerar det också väldigt bra.
Lite för bra kanske, då jag blev sittandes en hel dag tittandes på gamla TV-klipp....

Och av någon anledning så hamnade jag sedan på You Tube tittandes på bloopers från svensk TV. Kung i den gengren verkar vara ett nyhetsankare på morgonteve vid namn Rikard Palm. Väldig kul (inte för honom kanske).
Och googla gärna "Staffan Dopping"+"Grön Kryptonit". Det finns ett väldigt kul klipp på You Tube med dessa ingredienser +lite till. :-)

The comments to this entry are closed.