Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Flygandets magi | Main | Varför är det så kallt? »

2009-05-18

Comments

Elisabeth

Hur kan det uppstå så mycket hat, ilska och död ur en religion som bara i grunden handlar om Guds outgrundliga kärlek?
Trist!

Eva

Det handlar ju om intolerans och okunskap. Man pratar om fanatism inom Islam, men vad säger en sån demonstration med bibeln som vapen? Man vill helt enkelt inte se verkligheten.
Kärlek mellan två personer är aldrig fel. Det spelar väl ingen roll vilket kön eller sexualitet man har. Det är för mycket fokus på det istället för på människan som person. Varför ska sexualiteten vara en persons identitet och inte själva människan som person? Viktigare är väl vem man är i samhället och inte i sovrummet, för det är ju ganska ointressant. Eva

Lilla Blå

Hear, hear, Thomas.

Tommy Samuelson

Jag förstår mig inte på denna bögnoja? Fattar dom inte alla att för varje bög par blir det två killar mindre att konkurera med!
Det är ju underbart.
;-D

Gunvi

Man kan bli galen för både mer och mindre. För jvl också att se det som hände i Moskva! Hade kanske väntat mej att ngn av deltagarna i Eurovision skulle kommenterat det hela, men inte under den lilla stund jag kollade ivf. Det komiska(eller sorgliga i sammanhanget) är att de flesta läser bibeln, koranen osv på sitt eget språk vilket ju i många fall är översättningar, egentligen lite som visk-leken.

Thomas Nilsson

Tack för kommentarer och vettiga åsikter.
Kan inte annat än att hålla med.

Jag tror dock förändringarna kommer att komma ganska fort nu.

Jon

Något som verkligen skrämmer mig är hatiska präster..

Håller helt och hållet med Eva.

Thomas Nilsson

Instämmer!

The comments to this entry are closed.