Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« LA: home of the giant donut | Main | Idaho - 50:e staten »

2009-05-02

Comments

Elisabeth

Det finns trasiga människor överallt, även i idyllen.
Vad är vuxen?
När man får barn?
Kanske, borde vara i alla fall...
men är det?
Vuxendagis... regering...?
Tänkte så sent som i dag på just den frågan.
När är man vuxen? Det har i alla fall inte med år att göra. Jag undrar just om alla överhuvudtaget blir vuxna?

Thomas Nilsson

Bra frågor som jag inte har några svar på.
Kanske man är vuxen ibland och ibland inte?

Eva

Känner igen mig där. Har varit ute på den piren. Det är så läckert att titta inåt mot stranden. En härlig vy därifrån. Det var för 6 år sedan, otroligt att det var så länge sen. Vi hade bilat Highway 1 från SF till LA, en fantastisk tur, vi tog den på tre dagar.Precis lagom. Big Sur och Hearst Castle fick vi med oss samt Carmel som var urcharmigt och 4-juli-firande i Sta Barbara. Och en hel del annat.

Larry

Bra skrivet Thomas. Nä man blir aldrig vuxen i någon binär mening - bara äldre och mer erfaren. Inge fel med det, som jag ser det.

Har också vart vid den piren några gånger, liksom upponer längs kusten tilll SF. Ingick i min första resa i USA och kanske ett skäl till att jag bor här nu om än på östkusten.

Som Eva ovan, besökte jag San Simeon en gång och slogs av energin och påhittigheten rövarbaronerna hade på den tiden. Måste krävas en hel del för att hinna med att spendera så mycket pengar på ett sånt jätteprojekt, vid sidan om "jobbet på tidningen". Och att hinna ha en massa kändispartyn innan man dör, för att visa upp det hela..

Elefanter, björnar, tigrar på tomten osv.
http://www.hearstcastle.org/history/zoo.asp

Vet inte hur de bränner miljarder nuförtiden utan att det gör nåt avtryck för framtida besökare. Madoff lär väl inte lämna något projekt efter sig, värt att ta inträdesbiljett för?

Den enda jag kan komma på är Ted Turner - han kan nog få ett eller annat landområde uppkallat efter sig. Men han är ju ingen rövarbaron. Tvärtom.

Och inte lär han hinna bli vuxen heller, såvitt jag förstår!

Thomas Nilsson

Låter som en härlig semester Eva. Visst är västkusten otroligt fin!

Tack Larry! Ja, det var roligare miljonärer förr :-)
Det konstiga var att när jag läste din kommentar på min iPhone tidigare idag så var vi på väg till Ted Turners restaurang i Bozeman, Montana. Den heter Ted's och serverar en väldigt god bison biff kan jag meddela.

Jon

Jag vill aldrig bli vuxen och vårdar barnet inom mig.

Intressant läsning för mig som bara sett Piren på film.

Thomas Nilsson

Låter som en bra plan Jon :-)

The comments to this entry are closed.