Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Vad är Los Angeles? | Main | Class of 46 »

2009-10-23

Comments

fr.martinsen


Jeg fikk lyst til å vise deg Kiss-tvillingene fra Bodø. Jeg så dem stå sammen på innkjøringsplassen til huset sitt, broren min og jeg kjørte forbi. Rune Johansens fotografier kjenner du kanskje fra før.

eas

Hej Thomas!

Jag sitter just nu med Erik och Lennart hemma hos mig och de hälsar så gott dig. Vi i gänget laddar för derbyt Hammarby-AIK med den märkliga starttiden 1230. De minns dig väl och framför allt din fina utställning Tidernas Generation. Jag kan också meddela att AIK låter bröderna flyga med spelarna ner till en förmodad avgörande match nere i Göteborg nästa vecka Man är stolt över AIK som verkligen tar hand om bröderna.

Återkommer med lite mer musikinfo till dig inom kort!

Ha det bäst i NY!

Hälsningar

Eri, Lennart, eas och det övriga AIK-gänget

Thomas Nilsson

Tack för tipset fr.martisen.
Hittade Kiss-tvillingarna här:
http://www.bodogaard.no/A88/artikler/mfu/2005/rune_johansen.htm

Hej Eas!
Jättekul att få kommentar från dig och bröderna Olsson när ni laddar för matchen. Kul att höra att Lennart kan gå på matcherna igen!!
Och grymt skönt med tre poäng idag!!!!!

Verkligen fint av AIK att göra det för Erik & Lennart.
Vi hoppas att de får anledning att fira i Göteborg :-)

Nästa säsong får vi försöka gå på en match tillsammans.

Har sett på din hemsida att det är konsert på gång.
Ska se till att nämna det på bloggen snart.

eas

Den suveräna artikeln har fått stort genomslag har i Sverige. Det var den näst mest kommenterade artikeln på dn.se under en hel vecka. Det talas om den på arbetsplatser och bland vänner och bekanta. Jag fick tillfälle att prata med Petter och Paul en hel del då reportaget gjordes, suveränt trevliga killar som kanske har skapat årets artikel i Sverige

Thomas Nilsson

Kul att det fått så stort genomslag!
Ja, kanske de vinner något pris för den.
Paul är en trevlig och mycket duktig fotograf (har blivit årets pressfotograf ett antal gånger). Petter känner jag inte mer än via hans texter som ju för det mesta är mycket bra. Tror att de två var perfekta för detta uppdrag.

The comments to this entry are closed.