Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Street Art i SoHo | Main | Fyra fulla sjuksköterskor »

2009-11-12

Comments

Bjurre

Jag har också varit i Kentucky...

Susanne

Jag har aldrig varit i Kentucky...och vet inte om jag är så sugen på att åka just dit heller. Men det finns säkert saker att upptäcka och uppskatta där också, såklart. Även om nu deras State Troopers inte tillhör dessa ;)

Kör försiktigt, Thomas!

Jocke

Kentucky hit och Kentucky dit. Fakta, det är en simpel förort, precis som vilken annan förort som helst. Fortkörningsböter... Jag vill minnas att jag fick putta din gamla Honda en gång på lövstavägen eftersom vi fick soppatorsk. Så se till att ha bensin i bilen istället för att tänka på fortkörningen. Eller som Docent död´s gamla hit, Bensin i blodet.

Jocke

Kl är 18:25 och whisky nummer två glider sakta ner i min strupe samtidigt som jag går igenom alla dina bilder och texter. Hittade en bild som påminner om när John och fröken Ono vandar i NY höst. Fast den bild som jag mest fastnar för är denna på bilen. Fråga mig inte hur, men du har fångat lite Clash över det hela. Nä, det är dags för whisky nummer tre. För 27 år sen hade vi vid denna tidpunkt en lördagkväll börjat tvinga i oss den obligatoriska flaska maskrosvin. F-n vad det är skönt att bli äldre. HANX

Thomas Nilsson

Jag vet Bjurre, de pratar fortfarande om dig i Kentucky. Dom önskar att du kunde ha stannat lite längre.

Susanne, jag klarade mig utan fortkörningsböter. Trots att Hertz på resans andra stopp, i detstaten Georgia, uppgraderade oss till en Mercedes.

Äntligen!
Kul att se dig här igen Jocke. Har saknat kommentarer som innehåller whisky, maskrosvin och förortsrommantik.
Men det där bensinstoppet kommer jag inte ihåg, tror att du hittar på. Min Honda gick som ett spjut!!! Kul att du gillar min bild. Skål!

Jocke

Kära broder, nu är jag här för att stanna!! whiskyn är slut och en flaska rött är också tömd. Men för f-n, vi är kungar i förorten, då skall man leva så:) Saknar dig. Kommer nu att besöka din blogg varje dag. Har mailat KG och skall fixa datan. Han skall bara boka dag. Vi har full koll(full igen..) Topper plattan är nu mixad! Menar du att du inte minns att vi fick putta din honda?Älskar dig!

Elisabeth

Måste bara passa på och säga...
HEJ JOCKE!
Förortskungen af Västerort!

Kram E

Thomas Nilsson

Tack Jocke! Älskar dig också.
Har inget minne av den där incidenten med Hondan du nämner med det betyder ju inte att den inte hände.

Elisabeth, som du vet är ju Västerort förorternas förort :-)
Fast i mitt pass står det att jag är född i Farsta, så den är ganska högt på listan också...

The comments to this entry are closed.