Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Haiti | Main | Bra människor »

2010-01-14

Comments

Elisabeth

Amerikanska soldater finns nu på flygplatsen på Haiti, Säger nyheterna i Sverige.
Men visst är det underligt, det är Två dygn sedan jordbävningen, ni har Varit Där nästa Lika länge. Och alla är överrens om Att de första dygnen Två är de Viktigaste!?

Ta hand om er!

Susanne

Två dygn är mycket lång tid under de omständigheter som du beskriver.

Ni tog er dit så snabbt...hur kan det ta så lång tid för USA? Nu hoppas jag verkligen att något händer snart. Som sagt, vi får rapporter om att de amerikanska soldaterna är på Haiti nu.

Take Care!

Larry

Vilket helvete. Man får Katrina-vibbar igen. Haiti måste ju kunna nås, även från Manhattan som ni bevisade, på några timmar efter skalvet. En armada av flyg o båtar med läkare, förnödenheter, borde vara där sen länge. GITMO är ju granne. Kunde man inte ta paus i ett eller ett par krig och massivt ta sig an Haiti istället?

Lotta

Har hört att franska räddningstrupper är där och söker i ruinerna med hundar. Mirakel har ändå hänt och de har funnit människor som legat begravda under ruinerna sedan jordbävningen.Men det är svårt att greppa omfattningen av det hela här, liksom det var med Katrina och Tsunamin.

Skickar en värmande tanke till dig och de som är där som upplever det på plats. Både bofasta och de som är där för att hjälpa.

Kristina

Alla på Haiti är i mina tankar. Extremt orolig i går kväll, läste VG och såg bilder hörde Anders reportage etc. Din bild säger allt om hur det känns. Hoppas allt är OK fysiskt med er, och att ni har möjlighet att åka tillbaka innan verkliga oroligheter börjar. Nu säger dom att helikoptertransporter har börjat från flygplatsen med förnödenheter, en strimma hopp.
Tänker på dig - håll fast.

Thomas Nilsson

Tack ni alla för omtanke och kommentarer.
Ja, det tog tid för hjälpen att komma.
För lång tid tycker jag.

The comments to this entry are closed.