Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Jihad Jane lockade de svenska korrarna | Main | Historisk dag i Washington »

2010-03-22

Comments

Mia

"Vän av ordning" - hur punk är det??
Där man har varit har man varit - var har man annars varit?
Var var man då, där man var, fast man varken jobbade, sov eller cyklade?

Pontus

Jag är beredd att hålla med Bjurman och följdaktligen också Mia som kommenterat här. För hårda regler! Det känns som jag aldrig kommer beta av 50 stater med dessa regler. Jag kan med säkerhet säga att jag vart i New York State iallafall. :D

Victor Jaccopucci

Självklart räknas det inte om man flyger över staten, men om man kör igenom kan jag nästan tänka mig att det borde räknas. Beror på. Åker man genom hela Texas lär det ju ta ett bra tag och då borde man kunna räkna att man varit där.
Går man ur bilen, speciellt om man går och äter nånstans, och går runt lite borde det i alla fall räknas. Även om man inte har tid att sova i delstaten.

Niclas

Haha. Du skrev att jag snart är i kapp dig åldersmässigt och det stämmer nog som ni håller på. Då är jag ändå bara 23. Mycket underhållande krönika av Bjurman.

Thomas Nilsson

Mia, när fan blir gammal.... osv.
Ok, så då har jag helt plötsligt varit i Peru.
(flygplatsen var fin!)

Pontus, Aftonbladet hålller ihop ser jag.

Victor, jag stödjer inte nödvändigtvis tesen om att man måste sova i staten. Men gärna något mer en ett besök till en bensinmack vore bra tycker jag ;-)

Hehehe Niclas...jag säger ju det, snart är du ikapp!!!


The comments to this entry are closed.