Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« New Hampshire | Main | Nog nu! »

2011-04-13

Comments

Gustav

Hade något hänt (givetvis underbart att allt nu gick bra) så hade det i alla fall hänt i en Svensktillverkad kärra om det nu tröstar dig något. Så där i den Amerikanska skyn var det du, Lundell och en gammal SAAB 340 från Linköping som kämpade - nästan poetiskt!

Jan Johannessen

"Born to run" selvssagt

Mia

"It´s Now or Never"
Elvis Presley

Larry

Isses, måste ha varit en av motorerna som sviktade eller gav felmeddelande. Coola passagerare. Landa med en motor på La Guardia, brandbilar i massor - fuck yeah!

Ja, vilken låt att välja just i det läget måste vara svårt men "Bop til you drop" med den då unga Ry Cooder (han som lärde Keith Richards att spela gitarr) är ju ett bra album och med en för stunden passande titel.

Thomas Nilsson

Gustav, kunde ju gett mig fan på att det var en Saab. Har skräckminnen av min beg Saab 900 årsmodell 1980, inköpt ca 1987. Ett vrak trots att den bara var sju år gammal. Men ändå tur det var en Saab 340 man flög i och inte en Volvo 240 ;-) Men visst, poetiskt är det. Så här efteråt...

Bra val Jan!
Men ännu bättre om den hetat Born to fly :-)
(Learning to Fly med Tom Petty hade ju också varit ett bra alternativ)

Klockrent Mia!

Fuck yeah Larry!
...men svårt att tänka sig att Keith har varit ung :-)

Ida

"Going down", Lou Reed.

Thomas Nilsson

Bra val Ida!

The comments to this entry are closed.