Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Ett bra sommarlov var det | Main | En dag av kärlek »

2011-07-24

Comments

Lotta

Det är helt ofattbart det som har hänt i Norge. Så svårt att ta in, så svårt att hitta de rätta orden. Alla dessa människor, ungdomar med hela livet framför sig. Vilken skräck de måste ha känt. Allt detta för en människas extrema åsikter. Mina tankar finns också hos de drabbade.

Susanne

Du har så rätt, det finns inga ord. Inga svar. Så fruktansvärt meningslöst.

Tommy Samuelson

Det skrämmer mig att man försöker tiga ihjäl dessa extremister samtidigt som man inte riktigt hjälper igång de invandrare som kommer hit. Klyftorna blir enorma med motsättningar som följd.
Jag passerade Nürnberg i torsdags och passade på att titta på nazisternas skrytbygge. Det gav en besk smak i munnen, Sedan fick jag höra om Norge på fredagen. Helt overkligt. Om det inte görs något åt det här snart är vi där igen.....

Thomas Nilsson

Tack för era kommentarer.
Håller med i det ni skriver.

Eva

Tack för ditt fina inlägg om katastrofen. En hel värld sörjer med Norge.
Språket blir otroligt fattigt när något sådant händer. Det finns inte ord för denna bottenlösa ondska som vi alla har varit vittne till.
Har varit inne i Oslo de senaste två dagarna. Det blomsterhav som finns utanför Domkyrkan och sedan spridd ut över hela stan är gripande, en ocean av blommor utan slut. Man röjer undan samtidigt som det fylls på nya hela tiden. Man läser på några hälsningar och fäller en tår. Tänder ett ljus i kyrkan. Mediterar lite med känslan att man skulle vilja göra nåt. Men vad? Man känner sig så liten och hjälplös.

Thomas Nilsson

Tack Eva för din kommentar.
På sätt och vis önskar jag att jag var i Oslo just nu.

The comments to this entry are closed.