Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Gult är fint | Main | Nashville »

2012-03-06

Comments

Susanne

Måste dit. Måste måste dit. Måste måste måste dit.

MÅSTE helt enkelt!

Synd bara att Memphis är en sån avkrok...från New York sett ;-)

Magnus

Att besöka Graceland är en dröm för mig, bara namnen Elvis och Graceland är är smått lite magiska..tänk, jag kommer ihåg vad jag gjorde och var jag var den där dagen 1977 när dom avbröt radiosändningen för att tala om att Elvis var död..det kom som en fullkomlig chock för mig.

Graceland är något jag bara måste besöka.

Thomas Nilsson

Susanne, ja du måste, måste, måste göra det :) ..och kanske är det egentligen New York som är en avkrok till Memphis? Men så här gör du: 1 vecka i New York och en vecka i södern i hyrbil. Då kan du t.ex. besöka Memphis, Nashville och New Orleans. En väldigt bra trio.

Ja Magnus, håller med dig Magnus, namnen har magi. Minns inte nyheten om Elvis död. På den tiden var jag mer upprörd över att Sid Vicious dog. Har dock med tiden fått mer perspektiv på saker och ting.
Ja, åk till Graceland, du kommer inte ångra det. Att besöka SUN Studios är också en väldigt stark upplevelse. Där Elvis spelade in sin allra första skiva, som han ju betalade för själv för att ge till sin mamma i födelsedagspresent.

Lisa Maria

Och till Per på 38:e gatan sjunger Elvis:
" Well, you gotta follow that dream wherever that dream may lead
You gotta follow that dream to find the love you need"

Thomas Nilsson

Lisa Maria, jag ska framför Elvis hälsning till honom.

The comments to this entry are closed.