Fotograf Thomas Nilsson

  • Flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Är sedan 2002 den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA.

Böcker/utställningar

« Fest på Femte Avenyn | Main | Grattis lilla syster »

2012-06-16

Comments

kristina

Strange . skrev så här till en vän i går kväll, precis om denna känsla.
"Tänkte på hur jag skulle vilja beskriva känslan på tunnelbanan ut till Brooklyn för dig - alla fantastiska människor, på fredagshumör, I am going OUT tonight with my girlfriends - stora frodiga kvinnor uppstassade och glamorösa med mycket smink och tajta klänningar, sittandes på uteserveringarna med sina väninnor, högljudda, glada - liksom GODDAMM IT, girl! Ljum kväll, nåt i luften."
Hade precis samma upplevelse av att vara del av men ändå stå utanför. Jag drack Chardonnnay dock!
ha en finfin hleg!
K

Thomas Nilsson

Ja Kristina, det var ju konstigt att du fick det mailet samma dag som jag skrev min blogg. Eller kanske inte, den tidiga fredagskvällen inspirerar. Som sagt, "nåt i luften".
Ha en fin helg du med!

kristina

Nej...jag skrev det samma dag som du. Så hade precis samma upplevelse...definitivt en grej man känner här. Ganska härligt... :)

Thomas Nilsson

I see...missförstod det först som att din vän skrev detta till dig. Men nu förstår jag. Ja, verkligen sammanträffande att vi kände samma. Eller inte såklart. Som du skriver, det är en grej man känner här. Ganska påtagligt.

The comments to this entry are closed.